De outfits van Kim Kardashian

De outfits van Kim Kardashian

Als er van iemand hoge verwachtingen waren qua zwangerschapsoutfits, dan is het wel van Kim Kardashian. Deze celeb is vanwege haar vormen voor veel vrouwen een stijlicoon en alle fotografen lagen dan ook continu op de loer om de babybump in hippe outfits vast te kunnen leggen voor al deze nieuwsgierige vrouwen. We hebben er niet heel lang op hoeven wachten. Kim is dol op strakke jurkjes en de buik was al vrij snel zichtbaar. Ik moet eerlijk zeggen dat niet alles mijn smaak was. Soms had het wel iets minder strak gemogen, om nog maar over de veel te strakke schoenen te zwijgen. Gelukkig geeft ze het zelf ook toe: ‘Ik heb geprobeerd om mijn eigen stijl te behouden, maar dat werkt duidelijk niet. Ik moet toch wel iets veranderen. Je trekt iets aan waarvan je denkt dat dat wel leuk staat, maar dan kom je erachter dat het dus helemaal niks is!’ Klasse, dat ze dat na alle negatieve publiciteit over haar outfits zo durft toe te geven.

Máár: lang niet alles is zo slecht als dat gesuggereerd wordt. Sommige creaties dienen echt als hele fijne inspiratie en sommige outfits staan haar werkelijk fantastisch. Ja, bepaalde dingen maken haar heel dik en ik was dan ook een beetje verbaasd toen ik bovenstaande bikinifoto tegenkwam en ik zag dat ze eigenlijk een prachtig zwangerschapsfiguur heeft. Maar er zitten ook echt veel hele leuke kledingcombinaties tussen. Ik heb de meest spraakmakende (zowel positief als negatief) op een rijtje gezet. Ga er goed voor zitten want het zijn er een hoop! Mijn favorieten? De simpele outfit met de losse spijkerblouse en veel outfits met de nude- en wittinten. Dat blijft haar fantastisch staan, hoe groot haar buik ook is. Kijk mee! Wat vind jij ervan? 

Share:

7 Reacties

 1. Justme
  4 juni 2013 / 10:15

  Leuk zo’n collage. Als je maar niet zo’n bloemetjesgordijn of foto nr. 9 (3e van boven) na gaat doen, want dat slaat de plank naar mijn idee wel mis 😉

 2. kimmyi
  4 juni 2013 / 11:12

  Rechts onder in het zwarte jurkje vind ik echt heel mooi! The kardashians zijn sowieso wel een quilty pleasure haha , ze heeft alleen echt een mega toeter ! Maar dat zit waarschijnlijk in de familie want Kourtney had daar ook last van vind het wel sneu dat kanye haar zo in de steek laat . Gelukkig maar dat jij en je vriend rock solid zijn! Dit kindje gaat veel mazzel hebben met z’n leuke mama en papa!

 3. 4 juni 2013 / 11:42

  ontzettend leuk om te zien dit! kan niet wachten op jouw baby bump outfits 🙂

 4. 4 juni 2013 / 13:53

  Sommige outfits vind ik vreselijk en andere juist heel leuk 🙂

 5. Simone
  4 juni 2013 / 14:26

  Een van de grote klassieke fouten die Kim hier maakt is dat ze teveel denkt in spandex. En dat dat haar zou afslanken. En de andere is die hoge halzen, my god, dat moet je dus écht niet doen als je zo zwaar van boven bent! Daarbij komt dat haar taille altijd haar handelsmerk is geweest en die is ze kwijt door de zwangerschap. Ze had veel beter kunnen gaan voor een stijl in A-lijn jurkjes met een empire lijn en diepere halslijnen. Dat zou haar denk ik echt super staan!

  PS: Leuke website trouwens heb je ervan gemaakt! Mijn complimenten.

 6. Suzanne
  4 juni 2013 / 16:47

  Ik ben waarschijnlijk de enige, maar ik vind de bloemetjesgordijnjurk juist erg leuk (excl. de hanschoentjes dan)!
  Ja, je lijf verandert door zwangerschap, maar dan is juist uitpakken toch dapper en gewaagd?

 7. Nynke
  4 juni 2013 / 19:53

  Ze is wel best huge geworden eigenlijk.. Hoewel het ook vaak vooral zo lijkt door de kleding. Maar wel een belachelijk mooie, gladde buik! Als ze eenmaal bevallen is, komt dat qua figuur volgens mij weer helemaal in orde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *