Petit&Jolie combi-review (&WIN!)

Petit&Jolie combi-review (&WIN!)

Een tijd geleden reviewde ik voor jullie de badolie van Petit&Jolie, een product dat we momenteel nog steeds veel gebruiken voor Skyler als hij in bad gaat. Met zijn gevoelige huid reageert hij er enorm goed op! Zijn huid voelt een stuk minder droog als hij uit bad komt, hij is veel minder rood dan als we de standaard badproducten gebruiken en heeft absoluut minder eczeem. Kijk, daar worden we enorm blij van! Dat Petit&Jolie zich ook nog eens inzet voor een beter milieu is natuurlijk een groot pluspunt. Omdat Skyler zo goed op de badolie reageert, durfde ik het aan om de andere verzorgingsproducten ook te gebruiken. Ik review er vandaag drie in dit artikel, de shampoo en billencrème voor Skyler en een handzeep voor eigenlijk iedereen in het gezin. Als afsluiter heb ik een winactie met drie van mijn favoriete producten!

Billencrème

Laat ik beginnen met de billencrème, een product waar ik altijd enthousiast van word. Ik heb al eerder diverse billencrèmes getest en vind het –geen idee waarom- een leuk product om mee aan de slag te gaan. Misschien omdat je vrij snel resultaat kunt zien? Anyway: we hebben al heel wat billencrèmes geprobeerd en hebben zo onze favoriet, maar ik was ook wel heel benieuwd naar deze variant van Petit&Jolie. Twee dingen waar het bij mij aan moet voldoen: het moet heel makkelijk uitsmeren en dus iets soepeler zijn dan Sudocrem en tegelijkertijd moet het héél goed werken.

Op de website van Petit&Jolie lees ik het volgende: de billencrème met onder andere bijenwas zorgt voor een extra beschermingslaagje tegen vochtigheid op de billen. De unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten kalmeert de huid en voorkomt luieruitslag. Het maakt de huid weer zijdezacht. De billencrème is parfumvrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, dus het bevat geen parabenen, paraffine of synthetische geur- en kleurstoffen.

Ik heb het nu een paar weken getest en ben erg te spreken over het product. Het smeert ontzettend goed uit en laat zelfs geen witte waas achter als je het helemaal uitsmeert. Echter smeer ik het altijd wat dikker voor een goede, voedende en zachte laag in de luier. Bij een volgende verschoonbeurt is ook deze dikke witte waas verdwenen en voelt de huid iets vettig en vooral verzorgend. De geur vind ik in het begin niet héél erg prettig maar trekt al gauw snel weer weg. Er zit natuurlijk ook niks qua parfum in. Iets waar ik zelf altijd op let. Al met al doet de billencrème wat het belooft: het kalmeert, brengt een beschermend laagje en de luieruitslag is amper nog aanwezig. Skylers huid reageert er goed op en omdat het ook nog eens heel erg goed uitsmeert, is het absoluut een favoriet hier in huis. Deze gebruiken we iedere dag bij Skyler en ik ben van plan om hem ook bij de baby te proberen.

Ingrediënten:
Aqua, Decyl Oleate, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Zinc Oxide, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Cera Alba*, Cetyl Ricinoleate, Sorbitan Sesquioleate, Lanolin, Magnesiumsulfate, Zinc PCA, Glyceryl Caprate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Aluminium Tristearate, Magnesium Stearate, Oryzanol, Vanilla Planifolia Fruit Extract*
* = from organic source

Prijs: €8,45
Je vindt het product hier.

2017-01-28 12.12.13

2017-01-28 12.12.25

Hair en body shampoo

Het volgende product dat wij al een tijd aan het proberen zijn, is de hair en body shampoo van Petit&Jolie. Na de badolie was ik hier ook enorm nieuwsgierig naar. Wat ik vooral al direct een pluspunt vind, is dat het voor zowel haar als lichaam is. Eén product voor verschillende doeleinden; daar maak je me altijd blij mee.

Skyler heeft een hékel aan haren wassen. En met hekel bedoel ik ook écht een hekel. We hebben geen idee hoe dit zo is gekomen, aangezien ‘ie al van kleins af aan mee onder de douche gaat en we toch vrij regelmatig zijn haren hebben gewassen. Misschien vanwege de droogte op zijn hoofdhuid, dat het toch wat vervelend aanvoelt? Of misschien omdat ‘ie gewoon echt niet graag water in zijn gezicht krijgt.

Ik heb eerst weer eens gekeken wat Petit&Jolie zelf vertelt over het product: Petit&Jolie hair en body shampoo reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het haar op een milde wijze. De speciale samenstelling zorgt voor een soepele huid en voorkomt uitdroging. De shampoo kan vanaf de geboorte worden gebruikt en prikt niet in de ogen. Het is tevens geschikt voor kinderen met een droge – en gevoelige huid. Zoals al onze producten bevat de baby haar&body shampoo geen parabenen, SLS, paraffine of synthetische geur- en kleurstoffen. De baby shampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten.

Wat me als eerste opvalt als ik het product wil gaan gebruiken bij Skyler, is dat het enorm lekker ruikt. Ik zie dan ook al vrij snel parfum staan op de ingrediëntenlijst. Echter was dat bij de badolie ook het geval en omdat ik van Esther, de eigenaresse, hoorde dat het van natuurlijke essentiële oliën komt én Skyler goed reageert op de olie, durfde ik het wel aan. Gelukkig met succes, want ik zie geen uitslag of eczeem verschijnen na weken gebruik.

Om het product als shampoo te gebruiken vind ik het perfect. Het schuimt een beetje, ruikt heerlijk, Skylers haren worden goed schoon en het prikt niet in de ogen. Skylers hoofdhuid ziet er ook niet droger uit dan normaal. Qua lichaamsverzorging pakken we toch liever de badolie. Skyler reageert goed op dit product qua uitslag maar hij is gewoon zó ontzettend droog, dat we iets grover geschud nodig hebben. We gebruiken het dan ook niet als product om Skyler mee in te zepen, maar echt puur om zijn haren mee te wassen. Wat dat betreft voldoet hij aan de eisen en gebruiken we ook dit product weer met veel plezier én goed resultaat.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Parfum*, Dicaprylyl Ether, Sodium Anisate, Sodium Levulinate
* = natural essential oils

Prijs: €8,45
je vindt het product hier.

2017-01-28 12.12.38

2017-01-28 12.13.11

Het gebruik bij mezelf

Zoals altijd gebruik ik zelf ook de producten om te kijken hoe ik er, met een nog gevoeligere huid, op reageer. Vooralsnog gaan zowel de billencrème (op mijn hand, uiteraard) en de shampoo heel erg goed. Ik heb geen jeuk, geen extra uitslag en mijn huid voelt verzorgd. Ik hou zelfs een iets vettig laagje op mijn hand van de billencrème en de shampoo, als ik deze steeds weer even test. En dat gebeurt niet zo heel vaak, aangezien mijn huid vaak veel en snel alles opzuigt waardoor er vrij weinig product achterblijft. Wat dat betreft zit het dus wel goed! Het is trouwens wel echt puur verzorgend en niet eczeemverhelpend. Daar staat Petit&Jolie ook niet voor. Het eczeem wordt dan ook niet beter, maar vooral ook niet erger. En dat vind ik het belangrijkste.

Handzeep

Een handzeep is voor mij altijd heel erg lastig. Zeep droogt negen van de tien keer enorm uit, er zit ontzettend vaak parfum in en het gebeurt dan ook regelmatig dat ik alleen maar mijn handen was met water, om een eczeemuitbarsting te voorkomen. Ik werd dan ook heel nieuwsgierig toen Esther me de handzeep opstuurde van Petit&Jolie.

Laten we eerst weer even kijken naar de informatie op de website: de handzeep reinigt en beschermt de huid, ook bij regelmatig gebruik. De bijzondere samenstelling houdt de huid zacht, beschermt de natuurlijke pH-waarde en voorkomt uitdroging. De handzeep is gemaakt van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, dus bevat geen parabenen, SLS en/of synthetisch geur- en kleurstoffen.

Helemaal als laatste op de ingrediëntenlijst staat parfum, maar ook dit is weer van essentiële oliën. Het geeft in ieder geval een heel licht geurtje aan het product. Toch prettig bij een zeepje! Ook mensen met een gevoelige huid vinden het fijn om lekker ruikende producten te gebruiken, toch? Ik heb dit product de afgelopen weken héél erg vaak gebruikt en kan wel zeggen dat ik fan ben. Het schuimt een beetje tijdens het handen wassen, voelt heel zacht tijdens het gebruik en na het gebruik zijn mijn handen gereinigd en, het belangrijkste in mijn geval, zacht en niet geïrriteerd. Ik krijg geen jeuk, geen uitslag en geen droge handen. Wat is dit een ontzettend fijn product! Mijn handen worden er echt een stuk zachter van. Ook Skyler gebruikt dit product en hij reageert er precies hetzelfde op. Misschien dat ik deze handzeep nog wel de grootste verrassing van alle producten vind. Absoluut een aanrader!

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sunflower Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Glyceryl Oleate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Parfum*
* = natural essential oils

Prijs: €6,95
Je vindt het product hier.

2017-01-28 12.13.22

2017-01-28 12.13.36

Winactie

Omdat ik zo enthousiast ben over de producten van Petit&Jolie, ze een enorm mooie visie hebben én zowel Skyler als ik met onze probleemhuiden er heel erg goed op reageren, mag ik drie favoriete producten weggeven. We hebben gekozen voor de badolie (uit de vorige review, lees hem hier!), de handzeep en de billencrème. Wil je kans maken op dit leuke pakket? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel en zorg dat je e-mailadres juist is ingevuld in het daarvoor bestemde vakje. Meedoen kan tot en met zondag 12 februari 23:59 uur. Veel succes!

2016-11-27-18.11.01

Share:

55 Reacties

  1. Daisy
    29 januari 2017 / 07:08

    Ik ben zwanger can een meisje na 2 jongens en mijn jongens hadden/ hebbrn last van eczeem en een droge huid dus zou het geaag voor alle 3 en mijzelf willen proberen!ik probeer ook op producten Zonder parfum te letten maar vind ze nooit lekker ruiken dus hopelijk ruiken mijn kindjes met dit wel lekker 🙂

  2. Jacqueline
    29 januari 2017 / 07:27

    Super ik doe graag mee voor het kleinkind, wat op het punt staat geboren te worden. Wij zitten hier vol spanning te wachten

  3. 29 januari 2017 / 08:03

    Het lijkt me zoals je het beschrijft een heel fijn product. Ik zou het graag voor mn dochtertje en aankomende baby willen gebruiken!

  4. Kelly
    29 januari 2017 / 08:07

    Ik doe graag mee! Hier ook een kleine man (bijna 3) met vaker uitslag en een hele droge huid. Ook gekregen van mama
    Zijn broertje kan ieder moment geboren worden (vandaag precies 40 weken) dus het is even afwachten of het bij hem hetzelfde is. Zou de producten graag uitproberen

  5. Barbara
    29 januari 2017 / 08:13

    Dat klinkt als de perfecte producten. Ik zou ze heel graag uitproberen voor mijn dochter met haar gevoelige huid, voor mezelf en voor baby nr. 2 die onderweg is.

  6. Caro
    29 januari 2017 / 08:26

    Ik heb ook een zoontje van 1,5j met exceem. Dus ik ben altijd op zoek naar goede producten voor hem. Het is vooral lastig als hij samen met zijn zusje in bad gaat. Dat vinden ze beiden leuk. Maar dan moet zijn zusje met zijn producten mee gewassen worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling want zij heeft geen exceem. Maar als haar gewone zeep (Zwitsal) in het water komt dan is mijn zoon zijn huid helemaal geïrriteerd. Dus een aangenaam wasproduct voor hen allebei zou heel leuk zijn. Ik heb dit merk in België nog niet tegengekomen dus ik wil het heel graag eens proberen.

  7. Caro
    29 januari 2017 / 08:36

    Ik ben reuze benieuwd naar deze producten. Heel naïef misschien maar ik kijk eigenlijk altijd alleen naar handcreme in plaats van handzeep. Misschien is dat dan ook de reden dat mijn handen zo vuurrood blijven, schilferig en met kleine wondjes. Ik was m’n handen erg vaak in de kinderopvang en het lukt eigenlijk niet om mijn handen klachtenvrij te krijgen. Dus! Hopelijk win ik de producten! De olie en billencreme zijn dan een cadeautje voor onze baby nummer 2 die we begin mei verwachten. 🙂 (Gelukkig had baby nr 1 niet mijn huid geërfd)

  8. Annemarie
    29 januari 2017 / 08:44

    Wat een leuk artikel om te lezen! Mijn man heeft behoorlijk last van dauwworm, heel vervelend. Ik ben nu in verwachting van ons eerste kindje en hoop uiteraard dat het niet doorgegeven is! Toch wil ik vanaf het begin af aan letten op de producten die we gaan gebruiken voor ons ukkie. Dit zal een mooie start zijn!

  9. Mirte
    29 januari 2017 / 09:00

    Dit klinkt heel fijn allemaal! Vooral naar de handzeep ben ik erg benieuwd, want sinds mijn dochtertje geboren is, was ik mijn handen zoveel vaker met zeep en het gevolg daarvan is nu hele droge jeukende handen.. Ik doe dus graag mee!

  10. 29 januari 2017 / 09:01

    Leuke review! Fijn dat Skyler zo goed reageert op deze producten.
    Ik doe graag mee aan de winactie. Over twee weken verwachten wij ons eerste kindje. En aangezien ik zelf ook een gevoelige huid heb, verwacht ik dit bij ons kleine meisje ook wel. Deze producten zouden dus wel heel goed van pas komen.
    Fijne zondag nog!

  11. Marcella
    29 januari 2017 / 09:19

    Klinkt goed. Ik ben zelf erg tevreden over Naif, maar ben wel benieuwd of dit merkje ook fijn is voor het huidje van m’n zoontje. Zonder goede producten is zijn huid ook dramatisch. Zou dit graag willen uittesten.

  12. LOES
    29 januari 2017 / 09:25

    Wat een mooie producten, wat fijn dat ze zich goed bevallen! Na jouw lovende woorden zou ik ze graag ook eens uitproberen 🙂

  13. Marina
    29 januari 2017 / 09:45

    Oe, dat lijken me fijne producten voor onze mini, die we in mei verwachten. Ik doe mee! 🙂

  14. Arina
    29 januari 2017 / 09:52

    Jaaa ik doe mee! Heb dit merk al langer in gedachten om eens uit te proberen, dit zou een mooie kans zijn :).

  15. Karin
    29 januari 2017 / 11:17

    Wat een fijne review!
    Wij zouden deze ook graag willen testen samen met mijn zoontje en zijn broertje die binnenkort komt

  16. Saskia
    29 januari 2017 / 11:17

    Wat fijn dat het zo goed werkt! Ik zou het graag uitproberen voor mijn zoontje en voor zijn zusje die ieder moment geboren kan worden :).

  17. Dar
    29 januari 2017 / 12:04

    Op het moment ben ik 38 weken zwanger van ons eerste kindje en zou graag kans maken op deze mooie producten.
    Ik ben er nog steeds niet helemaal uit welke verzorgingsproducten ik wil gebruiken doordat er zoveel keuze is, maar wat ik zeker weet is dat het zo natuurlijk mogelijk moet zijn.
    Zelf was ik een baby die binnen 2 weken helemaal onder de eczeemplekken zat en nog steeds heb ik veel last van eczeem. Ik wil er graag alles aan doen dit te voorkomen bij ons kindje.
    Dit zou dus een mooie manier zijn om kennis te maken met Petit&Jolie en het uitgebreid te kunnen proberen.

  18. 29 januari 2017 / 12:05

    Wat een fijne review, leuk dat je zo enthousiast bent over de producten! Ik doe graag mee aan de winactie, zal vast goed van pas komen voor ons meisje als ze hopelijk over een week of 5 wordt geboren. 🙂

  19. 29 januari 2017 / 13:17

    Oh ik waag ook een gokje voor deze verzorgingsspulletjes! Voor Nilo hadden we Neutral in het begin want ik was me van geen kwaad bewust dat er meer was dan Zwitsal en Neutral haha. In die afgelopen jaren heb ik steeds meer leuke merkjes voorbij zien komen en voor babymeid wil ik dat wel eens proberen straks!

  20. Debbie
    29 januari 2017 / 14:36

    Wat fijn dat het goed werkt bij jullie! Het is toch iedere keer weer spannend hoe de huid erop gaat reageren, hier hebben we ondertussen ook al een behoorlijke lijst met merken en producten die we hebben geprobeerd. Zoonlief is nu bijna 4 maanden oud en heeft z’n hele gezichtje vuurrood van de droogheid en het slaat waarschijnlijk langzaam door naar eczeem. Toch de probleemhuid van z’n moeder meegekregen helaas.

    Superleuk dat je hier over schrijft, erg fijn om te weten dat we niet alleen zijn in deze zoektocht naar wat werkt. Dus ook wij doen graag mee!

  21. Nina
    29 januari 2017 / 14:50

    Leuk!! Ik doe graag mee! Ben zwanger van ons eerste kindje en heb een ontzettende droge, atopische huid. Al jaren was ik me alleen met water en gebruik ik uitsluitend een 100% natuurlijke olie voor mijn huid. Ik heb wel eens met dit merk in mijn handen gestaan, maar durfde het eerlijk gezegd toch niet aan… Wie weet op deze manier toch een kans het eens uit te proberen!

  22. 29 januari 2017 / 15:17

    Jaa leuk! Ik ben net mama van een meisje genaamd Yua. Ik ben nog erg zoekende naar fijne en milde producten dus dit komt als geroepen!

  23. Larissa
    29 januari 2017 / 15:53

    Ik doe ook graag mee, heb voor mijn zoontje van 1,5 met een eczeemhuidje als zijn vader ook helaas nog niets écht goeds gevonden!

  24. Lien
    29 januari 2017 / 15:58

    Wat schrijf je altijd fijne, uitgebreide reviews. Leuk dat er een winactie aan vast zit. Ik doe graag mee!

  25. Jessica
    29 januari 2017 / 16:18

    Ook ik wil wel mijn kans wagen met 2 kleintjes die milde producten nodig hebben voor hun huid.

  26. Eefje
    29 januari 2017 / 17:55

    Toevallig gisteren op zoek geweest op internet naar alcohol- en parfumvrije babyproducten, in de hoop dat onze babydochter straks niet de droge eczeemhuid van zowel mij als haar vader (hopelijk is min en min plus…) meekrijgt. Ik zie door de bomen het bos niet meer, dus dit soort uitgebreide reviews zijn helpend! Wat ik met name onduidelijk vind is de prijs/kwaliteit verhouding. Merken als deze of Naïf etc. zijn toch vaak een stuk duurder. Hoe lang doe je gemiddeld met bv. 100 ml. badolie of billencreme? Ook in billendoekjes zit vaak alcohol en parfum valt me op. Welke gebruik jij voor Skyler? Excuses voor de vragen, gewoon fijn om iemand tegen te komen die hier ervaring mee heeft!
    Oh en mocht het nog niet duidelijk zijn, ik doe graag mee met de winactie! 😉

    • Shirley
      30 januari 2017 / 14:56

      Skyler gaat niet zo vaak in bad dus wij doen behoorlijk lang met de badolie. De billencreme hebben wij in een kleine tube en met dagelijks gebruik kom je er ook wel een paar weken mee uit de voeten 🙂

      Wat betreft billendoekjes: wij hebben de Sensitive van Action en daar reageert Skyler prima op!

  27. Jacelien
    29 januari 2017 / 18:30

    Leuk, pas de bodylotion gekocht en die bevalt ons heel goed, zou graag wat willen winnen zodat we nog eens wat kunnen proberen

  28. Brigitte
    29 januari 2017 / 20:28

    Ja leuk! Ik doe mee.. 🙂 voor mijn dochtertje en ben zelf benieuwd naar de handzeep met mijn droge handen

  29. Marian B
    29 januari 2017 / 21:24

    Door je enthousiasme wil ik het ook graag proberen! Mijn dochtertje heeft net als ik een vrij droge huid en ben erg nieuwsgierig hoe ze hier op reageert. Iets nieuws uitproberen vind ik sowieso leuk!

  30. Lotte
    29 januari 2017 / 21:55

    Zou super zijn voor mijn zoontje Fedde

  31. Madeleine
    29 januari 2017 / 22:36

    Mijn dochter heeft een zeer gevoelige huid dus wil het graag uitproberen.
    Tevens verwachtten we de 2e begin april dus kunnen we die er ook gelijk mee verwennen.
    Nu duimen maar

  32. Assiepoes
    30 januari 2017 / 00:38

    Lijkt me erg leuk. Net als jou heb ik ook last van eczeem. Aanvankelijk zag ik niks bij m’n zoontje, maar sinds enkele weken zijn wij toch over op alles van Neutral omdat hij ook eczeem heeft ontwikkeld. Op zich gaat het erg goed daarmee, maar het lijkt mij leuk om iets nieuws te proberen (en ik kan het zeep ook gebruike hehe).

  33. MrsLaan
    30 januari 2017 / 02:02

    Oooohhhh gaaffffff!!!! Ik zou deze producten zooooo graag winnen voor mijn zoontje Luuk van 2 jaar. Hij heeft ontzettend veel last van exzeem en bast op het moment steeds in huilen uit als ik hem wil insmeren of als hij zijn handen moet wassen. Zijn huid is zooo rood en geirriteerd dat ik met mijn handen in het haar zit. We zijn nu bezig met een homeopaat om te kijken of zij iets kan betekenen. Maar wat fijne alledaagse producten die zijn huid niet verder belasten, zou super zijn. We hebben al zoveel geprobeerd…
    We gaan duimen!!!!

  34. Rianne
    30 januari 2017 / 07:57

    Ik zou het graag winnen! M’n zoontje heeft koemelk allergie en daarbij een lastige eczeem huid, kunnen het goed gebruiken!

  35. Yvon
    30 januari 2017 / 08:22

    Ik doe graag mee met een eerste baby’tje opkomst. Ben nog niet echt bezig geweest met verzorgingsproducten voor kinderen dus leuk om het review te lezen!

  36. Felice
    30 januari 2017 / 10:07

    Wat een fijn review, ook omdat je de producten op jezelf hebt getest!
    Zelf heb ik te kampen met een combinatie van eczeem en psoriasis. Altijd aan het krabben, wrijven, smeren en smeren dus. Plus werkzaam in het ziekenhuis, dus ik loop regelmatig met een kapotte huid op mijn handen, helaas.
    Vandaag ben ik 34 weken zwanger en had gehoopt dat het net als bij jouw zwangerschap van Skyler, mijn klachten af zouden nemen, maar alleen nog maar extra opvlammingen helaas. Plus de droge lucht van de afgelopen werken doet mijn huid niet veel goeds. Al jaren gebruik ik dezelfde producten (die gelukkig prima werken) maar daar ben ik toch een beetje op uitgekeken… Dus ik zou graag meedoen aan je winactie!! Dan kan ik ook onze kleine heerlijk gaan verwennen met een zacht huidje! Duimen maar!
    Hoe gaat het inmiddels met jouw eczeem? De afgelopen weken waren ook naar voor je, zag ik. Gaat het nu weer wat beter??

    • Shirley
      30 januari 2017 / 14:57

      Ik heb echt stevige hormoonzalf nodig momenteel, maar met dat is het weer een beetje rustig 😉

  37. Marieke
    30 januari 2017 / 13:28

    Voor mijn dochtertje van 3 gebruik ik alles al een ruime tijd en ben echt fan! Ik doe mee voor onze tweede di me we binnenkort verwachten.

  38. Niels Laan
    30 januari 2017 / 14:36

    Klinkt goed deze producten. Zo te lezen zou het ook wel iets voor onze zoon Luuk (2,5, jaar) zijn. Hij heeft sinds een jaar eczeem en hebben al diverse producten geprobeerd. Niets (behalve hormooncrème) lijkt het eczeem te kunnen laten verdwijnen.

    • Shirley
      30 januari 2017 / 14:54

      Laat er even geen misverstand over bestaan: Petit&Jolie verhelpt eczeem niet. Dat leg ik ook duidelijk uit in mijn artikel. Daar heb je dus echt wel hormoonzalf voor nodig… Helaas! Het is echt puur een verzorgingsproduct waar de huid, hier in ieder geval, een stuk rustiger op reageert dan bijvoorbeeld bij de bekende merken als Zwitsal 🙂

  39. Betty
    30 januari 2017 / 14:53

    Lijken me fijne producten! Ik zou ze graag voor mijn zoontje van 2 met een droge huid gebruiken. En voor mezelf lijkt de zeep ook fijn!

  40. Bianca Minderhoud
    30 januari 2017 / 15:09

    Wat een fijne, heldere review! Enne leuke winactie. Ik doe graag mee!! We gebruiken nu de babyproduvten van Neutral maar ben door je review erg enthousiast geworden over de Petit&Jolie producten.

  41. Ella
    30 januari 2017 / 17:37

    Deze review is erg handig in mijn zoektocht naar mooie en fijne verzorgingsproducten voor mijn kindje! Dus ik doe graag mee aan de win actie aangezien jij zo enthousiast bent. Ik verwacht mijn kleine spruit een aantal dagen na jou uitgerekende datum, 22 april. Zo spannend!

  42. Marleen
    30 januari 2017 / 22:30

    Jaaa wij hebben ook gevoelige huidjes en worden heel erg blij van petit&jolie!

  43. Nadine
    31 januari 2017 / 09:26

    Ik doe graag mee! Ik ben zwanger van de eerste en heb nog geen idee welke merken/producten fijn zijn. Vind jouw review heel erg nuttig! Het lijken me fijne producten.

  44. Lianne
    31 januari 2017 / 12:21

    Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochter, gebruik nu de badolie en bodylotion en ga binnenkort ook zeker de hair&body shampoo aanschaffen! Mijn dochter heeft het liefst frozen shampoo (haha) maar dan krijgt ze onwijze jeuk bij petit&jolie heeft ze nergens last van.

  45. Suzanne
    31 januari 2017 / 17:05

    Graag zou ik voor mijn meisje van 6 maanden de Petit&Jolie producten willen winnen. Zo te lezen ben jij erg enthousiast en heeft mijn meisje ook wat eczeem klachten. Wat je zegt: het wordt niet beter maar waarschijnlijk ook niet slechter en dat wil ik wel uitproberen!

  46. Ilse
    1 februari 2017 / 15:24

    Ik doe graag mee met deze winactie, omdat ik over 13 weken een zoon verwacht. Spannend!

  47. Daniëlle
    2 februari 2017 / 08:58

    Ik doe heel graag mee met de winactie. Op dit moment ben ik in verwachting van ons eerste kindje. Op internet heb ik al volop research gedaan naar hypoallergene verzorgingsproducten voor de kleine. Ik heb zelf ook een gevoelige huid en kan ook niet tegen alle soorten shampoo. Voor handzeep gebruik ik trouwens graag een blok zeep van pure olijfolie wat ik zelf meeneem van vakantie uit de mediteriane landen. Daarvan drogen mn handen niet uit. Maar als t op is…
    Petit & Jolie staat nav mn research met stip op de eerste plaats! 🙂 zou gaaf zijn om te winnen dan hoef ik ze niet meer te kopen

  48. Laura Vis
    2 februari 2017 / 09:03

    Wat een handige en leuke blog! Dank je wel. Je enthousiasme is aanstekelijk. Ik waag dan ook graag een poging om mee te doen aan de winactie, aangezien wij ons eerste meisje verwachten in juli van dit jaar.

  49. Marlieke
    2 februari 2017 / 21:51

    Ik doe graag mee. Ook hier extreem gevoelige huidjes, dus poging bij deze actie en anders op naar de drogist:)

  50. Larissa
    11 februari 2017 / 12:22

    HOLY MOLY. Stop de tijd. Licht uit, spot aan.

    Wat een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk merk.
    Eerlijk, puur, fris, de verpakking vrolijkt je direct op… Ik zou net als alle andere deelneemsters ontzettend graag kans maken en de producten direct uitvoerig gaan testen.

    Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap. Wie er ook wint, ik hang slingers op voor Petit Jolie.
    Love it!!

    Liefs,

    Larissa

  51. Nadia
    12 februari 2017 / 22:03

    Klinkt heel goed! Voor mijn schatje of als kraamcadeautje voor een vriendin zou dit pakket heel fijn zijn. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *