Mijn Mango sale-bestelling (en ervaring met de online shop)

Mijn Mango sale-bestelling (en ervaring met de online shop)

Met de Mango babylijn was ik eigenlijk nog niet bekend. Ik heb het één keertje gezien in Amsterdam toen ik net zwanger was (winkelcentrum Gelderlandplein!) maar omdat het pas begint bij maat 68, moest ik me toentertijd inhouden. Toen Mango pas geleden begon met de sale in de online shop kon ik het niet laten om een kijkje te nemen en omdat ik nog wel wat zomerkleding in iets grotere maten voor Maddox kan gebruiken, plaatste ik mijn allereerste bestelling online bij Mango. De sale was zó goed, dat ik voor elf stuks 60 euro moest afrekenen. Dat vind ik een heel mooie deal. Het waren uiteindelijk tien items voor Maddox en een leuk shortje voor Skyler.

Mijn bestelling deed ik op een donderdagavond en ik verwachtte mijn pakketje die week daarop. Misschien woensdag, donderdag of hooguit vrijdag. Uiteindelijk werd dit de dinsdag dáárna, anderhalve week na mijn order-plaatsing. Dit vind ik behoorlijk lang! Ik snap dat een sale-periode meer drukte met zich meebrengt maar tegenwoordig is het niet meer gebruikelijk om zó lang op je online bestelling te moeten wachten. Dat vond ik een groot minpunt van de webwinkel van Mango. Voor de rest is mijn ervaring goed. De bestelling ging goed, betalen kan heel gemakkelijk met iDeal en alles komt goed verpakt binnen. De kwaliteit voelt ook goed, alhoewel ik daar niet heel veel zinnigs over kan zeggen nog. Ik denk dat het grotendeels vergelijkbaar is met Zara. Qua maten vind ik het behoorlijk ruim vallen. Voor Skyler bestelde ik een short in maat 3-4 (maat 104) en dat is hem nog wel echt te groot. De babymaat 1-3 maanden is echt pas geschikt voor kindjes vanaf maat 62 en de maat 3-6 maanden is een 68. Je hoeft dus niet iets te bestellen als je kleding zoekt in maat 50 of 56. Maar als je dat weet kun je bij Mango ontzettend leuke kleertjes shoppen voor baby’s en kleine kinderen.

Kijk mee naar mijn bestelling! Als je op de prijzen klikt kom je bij de items in de shop. Mits het nog op voorraad was!

2017-07-11 15.52.29

Allereerst dit broekje, dat ik in maat 74 bestelde. Leuk voor het najaar alvast! Kostte 6,99.

2017-07-11 15.52.44

Altijd fijn zulke broekjes! Deze is in maat 68 en dus ook voor over een paar maandjes. Maddox zit nu nog echt in maat 56.

2017-07-11 15.53.00

Shirts met strepen kun je nooit genoeg hebben. Deze was 3,99.

2017-07-11 15.53.13

Dit soort broekjes vind ik zo leuk! Ideaal met warm weer, voor over de luier. Deze was 3,99.

2017-07-11 15.53.24

Een linnen shirtje! Deze kostte 9,99.

2017-07-11 15.53.37

Shirt met strepen, tsjah!

2017-07-11 15.53.48

Ik heb niet zoveel T-shirts met zulke prints voor Maddox, maar vond deze erg lief.

2017-07-11 15.54.02

Nog zo’n kort broekje. Heerlijk! Ook deze was 3,99.

2017-07-11 15.54.18

Een basic shirt met streepjes en knopen. Ik koop altijd veel streepjes omdat ik dat heel erg leuk vind én omdat je dat gewoon met alles kunt combineren.

2017-07-11 15.54.33

Ik had gehoopt dat deze iets kleiner viel en dat Maddox hem gelijk aan kon, maar hij valt toch wel echt als 68. Maddox moet dus óf heel snel groeien (doe maar niet…) of we combineren hem gewoon met een longsleeve eronder! Deze was 9,99.

2017-07-11 15.54.45

Sluit ik af met het enige item dat ik voor Skyler scoorde. Ik kon het voor hem niet echt vinden. Dit shortje is wél echt fantastisch! Ook deze kostte 9,99.

Dat was hem! Wat vind jij ervan? Ben jij al bekend met de online shop van Mango?

Share:

11 Reacties

  1. Bo
    14 juli 2017 / 14:59

    Leuk!! Zag laatst ook veel leuke gestreepte shirtjes online staan bij Mango (baby dus).. maar ik kan mijn spuger niks met wit aantrekken want dat krijg ik er na 1x vaak al niet uit. Beetje jammer 🙁

  2. 14 juli 2017 / 16:25

    Jammer dat je zo lang moest wachten, maar je hebt wel een hoop leuks gevonden!

  3. Jolijn Hoek-van de Giessen
    14 juli 2017 / 20:30

    Ook ik heb dit keer (hoe slecht!) bij de mango én Zara besteld (online), beiden op dezelfde dag. Inderdaad kwam Mango laat, maar mijn Zara bestelling kwam dus nog veel later in het kwadraat. Daarbij heb ik alle Mango items gehouden (echt super geweldig!) en de meeste stuks van Zara dus weer terug gebracht. Helaas hebben nog maar weinig Mango winkels de babylijn, maar het is zeker de moeite waard om ook eens in de winkels te kijken omdat ik wel het idee heb daar andere (meer) items te zien dan in de webshop. Maar, zeker aan te raden!

  4. Judith
    14 juli 2017 / 21:10

    Oei op dat blauwe shirtje met gele dingetjes staat wel een dikke spelfout….. letter vergeten

    • Shirley
      14 juli 2017 / 21:29

      Haha, dat had ik nog geeneens gezien!

  5. 14 juli 2017 / 21:34

    wat een leuke dingen heb je besteld. ik wist helemaal niet dat mango ook kinderdingen had! ik ga morgen kijken!

  6. Jessica
    14 juli 2017 / 22:21

    Enkel het eerste broekje met tekst kan mij bekoren.

  7. Nicole
    14 juli 2017 / 22:58

    Leuke dingen geshopt maar die levertijd.. pffff

  8. 15 juli 2017 / 08:44

    Ik hou echt van deze webshop! Mango kids kleertjes zijn echt fijn, net als Zara!

  9. 15 juli 2017 / 13:03

    ik heb er gister kleertjes besteld voor mijn vriendin!! ik vind het een heerlijke webshop 😀

  10. 15 juli 2017 / 20:39

    Wat een leuke bestelling, ik heb gister voor het eerst wat bij Zara besteld vanwege de seal. Nu heeft de kleine nog 56 maar ze groeit zo snel dat ik wat 62 en 68 in huis wilde hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *